Nova resničnost – Maginja Blinkita (poškodovan izvod)

Leto izida: 2012

Založba: To je to
Vezava: Mehka
Število strani: 405
Jezik: slovenski

Opombe: Malo udarjen rob knjige


 

POVABILO

 

Od: Maginje Blinkite

 

Za: Tvojo Dušo in Duha

 

Namen: Spiritualno dušno popotovanje v Novo Resničnost 2013

 

Kdaj: Zdaj

 

Vabim te, da se odpraviš na magično popotovanje z mano v nepoznano in stopiš na pot srca, ki je pot onkraj tega časa in prostora, kjer ne potrebuješ potnega lista, nobenega posebnega oblačila ali ličila, niti avionske karte in še manj denarja.

 

Potrebuješ pa odprto srce, radovednost, pogum, kreativnost, domišljijo, vero, zaupanje in ljubezen. Vse te kvalitete v sebi seveda že imaš, in ko jih prebudiš, postaneš svoj resnični jaz, ki pravi: “Jaz sem, ki sem”

 

Na tem mističnem potovanju v Novo Resničnost 2013 se boš spomnil, da si stara duša, ki živi in spreminja svojo obliko že tisoče in tisoče zemeljskih let, in da si tukaj z namenom. Si mavrični popotnik in mistični raziskovalec, otrok nove dobe in babica oz. dedek nove resničnosti ali galaktično spiritualno bitje z multidimenzionalnimi neomejenimi potenicali in čudežnimi sposobnostmi, kot tudi si Opazovalec in nema priča, tkalec življenja in utelešenje časa, kreator sebe in sokreator resničnosti v kateri živiš. Si varuh Zemlje, otrok Sonca, boginja/bog, in si končni izraz neskončnega Kreatorja. Si vse to in še več, in globoko v sebi vse to že ves čas veš oz. čutiš. To je tvoja velika skrivnost, na katero si morda v zadnjem času pozabil, ali pa ne veš, kako jo izraziti oziroma povedati na glas.

 

Zdaj je čas, da v sebi prebudiš te starodavne speče spomine, in da postaneš to, kar resnično si, s potrditvijo tega, kar si nekoč že bil.

 

Spomni se … kdo si in zakaj si tukaj ter to tudi uresniči.

 

Si pripravljen? Ja? Odlično! Juhu! Greva. Naj se magično spiritualno potovanje v ne(po)znano in novo resničnost prične tukaj in zdaj v vsej svoji popolnosti in čarobnosti. Ahow!

Dodatne podrobnosti

Izvirna cena je bila: €49,00.Trenutna cena je: €20,00.

3 na zalogi