Najti ljubezen – Tina Gabriela Gorenjak (poškodovan izvod)

Vezava Trda
Leto izdaje: 2023
Število strani: 312
Jezik: slovenski


 

Prvenec znane igralke in komičarke Tina G. Gorenjak se bere kot mešanica stand up komedije in zaupnega pogovora s prijateljico, ki brez zadržkov razkriva svoje (samsko) življenje. Bistro, sočno in neizmerno zabavno branje, ki vas bo pripravilo do solz.

 

Zabavno, čustveno, resnično

 

To je zgodba po resničnih dogodkih, v katerih se igralkina doživetja prepletajo skozi različne like. V prigodah nje in njenih prijateljev se boste zagotovo našli vsi, ki ste kdaj iskali ljubezen. Partnersko in do samih sebe. To je knjiga o ljubezni, prijateljstvu in upanju, ki bralca gane in nasmeji do solz. Humorno, a tudi poučno in sočutno branje.

 

Samska? Še vedno samska!?

 

Tina Gorenjak je znana igralka. Je pa tudi samska ženska, tako kot njena junakinja Gabriela: brez partnerja je že skoraj desetletje in v tem času je preizkusila najrazličnejše načine, da bi ga našla: speed dating, zmenke na slepo, različne spletne portale … In rezultat? Še zmeraj je samska, vendar se je v tem času nabralo za celo knjigo zanimivih in zabavnih prigod, anekdot in nasvetov, kako pristopiti k iskanju partnerja. Obenem boste v njej našli tudi razmislek o tem, kaj dandanes pomeni biti samski, ter oporo in razumevanje, če ste kot Gabi.

Dodatne podrobnosti

Izvirna cena je bila: €29,99.Trenutna cena je: €23,00.

1 na zalogi