Izhod iz matrice – Marjan Ogorevc (poškodovan izvod)

Leto izida: 2024
Vezava: Mehka
Število strani: 469
Jezik: slovenski
Založba: Primus
Opombe: Malo udarjen vogal knjige

Vsem, ki se ukvarjate z raznovrstnimi praksami osvobajanja iz materialistične paradigme, ki morda iščete notranjo prebuditev in sta vaša želja ter namen v tem življenju duhovna rast, vse to z namenom postati boljši človek, Marjan Ogorevc v svoji že štirinajsti knjigi ponuja prav takšno osvoboditev. 

Kako se osvoboditi, kot pravi sam, je vprašanje za milijon dolarjev. Pa vendar se vam bo med branjem knjige odstrla marsikatera tančica občutenja ujetosti v matrici ustvarjene simulacije sveta. 

Med drugim boste spoznali:
–    vladajoči globalni KULT, Arkone in entitete,
–    načine pranja možganov, nadzora in manipulacije uma,
–    vzorce poslušnosti in pridnosti, s katerimi rastemo od otroštva, ter ujetosti v obljube transhumanizma,
–    raznovrstne odvisnosti, ne nazadnje tudi od tehnologije, pa vse od umetne inteligence, biotehnologije do evgenike in še več. 

Morebiti se vam bo zdelo vse našteto kratko malo precej nenavadno, celo utopično, kot v kakšnem znanstveno-fantastičnem filmu, vendar je vse to prav v tem trenutku del naše vsakdanjosti, z nevidnimi nitkami vseobsegajoče prepredeno okoli nas. 

Seveda pa v knjigi Izhod iz matrice ne gre le za prepoznavanje ali morda brezpogojno sprejetje sistema, temveč predvsem za našo lastno notranjo osvoboditev. 

Dodatne podrobnosti

Izvirna cena je bila: €34,00.Trenutna cena je: €24,00.

1 na zalogi