Let mrtve ptice – Varja Prinčič (poškodovan izvod)

Leto izida: 2021
Vezava: Mehka
Število strani: 182
Jezik: slovenski

Založba: Primus

Opombe: Knjiga je zgoraj rahlo porumenela


 

Avtorica pravi, da je to njena najiskrenejša knjiga do zdaj. Dolgo je bila aktivna v poslovnem svetu duhovnosti, kjer je videla, kako so včasih njihove objave zavajale. Ker je menila, da je to politika in ne duhovnost, jo je to tako jezilo, da se je odločila, da se bo razgalila in odkrito pokazala, kdo je v vsakem trenutku. Zato v knjigi najdete sočen jezik in marsikatero njeno frustracijo, o kateri odprto govori. Ni se hotela pokazati popolna, ampak takšna, kot v resnici je.


 

Let mrtve ptice je kot iskreno pismo prijatelja, ki se vam odpre. Zdi se, kot da z vami razvije neke vrste dialog, v katerem obravnavata tegobe s področja ljubezni v vseh njenih oblikah. Sprehaja se med partnerstvom, med ljubeznijo do sebe, do drugih, narave, prijateljstva, do življenja na splošno.


 

V tej knjigi avtorica odstira jasnost v največji dilemi tega časa o tem, kako odkrito in pristno ljubiti, kako se odpreti ljubezni, zaupati, deliti, biti skrben in ljubeč. Zasnovala jo je z zgodbami svojega in tujega življenja. Kako najdemo pravo vrsto ljubezni zase, da bi zacveteli? Kako ponovno zaupati po tem, ko nam je nekdo strl srce? Kako se bolje sprejeti, razviti čisto ljubezen do sebe in ne egoizma? Kako ljubezen deliti, da bi se razrasla iz našega srca?

Dodatne podrobnosti

Izvirna cena je bila: €24,00.Trenutna cena je: €17,00.

1 na zalogi