Zlati par – Greer Hendricks in Sarah Pekkanen

Leto izida: 2023
Vezava: Mehka
Število strani: 448
Jezik: slovenski
Založba: Hiša knjig

Dodatne podrobnosti

Izvirna cena je bila: €16,95.Trenutna cena je: €9,99.

2 na zalogi

Zlati par je še en naelektren roman Greer Hendricks in Sarah Pekkanen, avtorskega tandema številka ena, katerega dela se uvrščajo na lestvico največjih uspešnic New York Timesa, med katerimi so mdr. Nisi sama, Žena med nama in Anonimno dekle.
Založba Shelf Awareness hvali Zlati par kot najnovejši dodatek Greer in Sarah k njuni »zbirki napetih kriminalnih romanov z močnimi ženskimi protagonistkami in domiselnimi zapleti«.

 

Če Avery Chambers oceni, da osebe po desetih seansah ne bo mogla spraviti v red, je ne sprejme za svojega klienta. Njeni rezultati so fenomenalni – ljudem pomaga premagati vse vrste težav, sama pa praktično absorbira praznino, ki jo včasih čuti od moževe smrti.

 

Marissa in Mathew Bishop sta na videz zlati par – dokler Marissa ne prevara moža. Nato želi stvari popraviti, ker Matthewa ljubi in ker imata osemletnega sina. Ko ji prijatelj posreduje članek o Avery, Marissa izkoristi priložnost in se odloči za to nekonvencionalno terapevtko, ki je zaradi kontroverznih metod izgubila licenco. Ko Bishopova prestopita prag Averyjine pisarne in Marissa razkrije svojo nezvestobo, se vsi trije podajo na pot konfliktov. Največje skrivnosti v sobi so namreč še vedno skrite in v nevarnosti ni več samo zakon.

Podobni izdelki