Medvedek se boji teme – Katja Drobež (poškodovan izvod)

Leto izida: 2022
Vezava: Trda
Število strani: 48
Jezik: slovenski

Založba: Chiara

Opombe: Rahlo udarjen vogal knjige


 

Slikanica, ki je pred vami, vam pri tem lahko pomaga. V njej je predstavljeno tapkanje/metoda EFT. To enostavno, varno in blago tehniko lahko uporabite v vseh naštetih primerih in še mnogih drugih, ko sta otrokova ali vaša čustvena reakcija premočni. Metoda je preprosta za uporabo. Vi in vaši otroci se jo lahko res hitro naučite. Uporabljate jo lahko kjer koli in kadar koli ter jo imate »vedno pri roki«.


 

Preberite intervju z avtorico v reviji Jana!


 

Živali v pravljici so se tapkanja naučile od opic v Afriki. Vi in vaši otroci pa se ga lahko naučite ob branju te slikanice.


 

Originalna slovenska zgodbica z originalnimi slovenskimi ilustracijami – kako človek ne bi bil vesel? Če je ob tem avtorica tvoja učenka, ilustratorka pa tudi iz posebne skupine ljubih ljudi, je pa to toliko bolj prilika za iskreno slavje. Še en korak smo naredili, čisto nepričakovan, a prav zato še toliko lepši. Verjamem, da bo tekst z ilustracijami nagovoril tako otroke kot njihove starše. Ne, res ni treba, da nas je strah!

 

Pika Rajnar, akreditirana predavateljica pri mednarodni organizaciji EFT International

 

»Pozdravljam, da je nadvse preprosta, a močna tehnika samopomirjanja s pomočjo tapkanja našla pot v pravljico za otroke, ki jih je nečesa v življenju strah. In katerega otroka ni vsaj nečesa strah? Ker bistvo tehnike ni zanikanje, temveč prepoznavanje in obvladovanje čustvenih stanj, bi znala narediti veliko dobrega za boljše mentalno zdravje otrok in mladeži.«

Nataša Zupanc, Sensa

Dodatne podrobnosti

Izvirna cena je bila: €22,00.Trenutna cena je: €14,00.

1 na zalogi

Podobni izdelki