Tretji glas – Cilla in Rolf Börjlind

Leto izida: 2020
Vezava: Mehka
Število strani: 520
Jezik: slovenski
Založba: Hiša knjig

Dodatne podrobnosti

Izvirna cena je bila: €15,99.Trenutna cena je: €9,99.

1 na zalogi

Olivia Rönning se trudi sprijazniti se s svojim surovim prihodom na svet. Tako rekoč v zadnjih sekundah so jo namreč izrezali iz maternice njene umorjene matere, zato jo še vedno tlačijo more, prevevajo grozljivi občutki in žre slaba vest. Sklenila je, da se bo od zdaj naprej zanašala samo nase in da se bo preobrazila v Olivio Rivera – v poklon svoji mrtvi materi.

Ko Olivijina prijateljica Sandra Sahlmann v veži domače hiše najde svojega obešenega očeta, policija sprva domneva, da gre za samomor. Ampak nekaj se ne ujema. Olivia, ki se je odmaknila od svoje obetajoče policijske kariere, ve, da bi morala to pustiti pri miru – vendar ji je ta primer vse preblizu, osebno je. Samomor/umor Bengta Sahlmanna pristane na mizi Mette Olsäter.

Tom Stilton se na Abbasovo prošnjo zaplete v Samirin umor. Olivia pa ne more pustiti, da Sandrina vprašanja ostanejo nepojasnjena. Vse tri preiskave se križajo. Ali bodo zmogli vsi odmisliti nekdanje medsebojne nesporazume ter osebne zamere in sodelovati, da rešijo primer – in preprečijo, da umre še kdo?

Podobni izdelki